Maijasta sanottua

 

Maija on rohkea ihmisoikeuksien puolustaja ja tahtonainen, joka seisoo aina pienemmän puolella, molemmat jalat vakaasti maassa. Oli kyse sitten pienituloisten opiskelijoiden tai ikäihmisten oikeuksista, Maijan tukeen voi aina luottaa. Maija tekee politiikkaa suurella ja periksiantamattomalla sydämellä – me tarvitaan Maijan kaltaisia päättäjiä!

Iiris Suomela

Kansanedustaja

Pääsin työskentelemään Maijan kanssa opiskelijakunnan hallituksessa. Maijan tinkimätön asenne työskentelyä ja edunvalvontaa kohtaan teki minuun suuren vaikutuksen. Maija kykenee katsomaan asioita monelta eri näkökantilta ja osaa viedä asioita ammattitaitoisesti eteenpäin. Kaikki ominaisuudet ja taidot, mitä hänessä on, tekevät hänestä hyvän ja kuuntelevan, mutta samalla erittäin päättäväisen ja vastuullisen päättäjän. Maija tuntee yhteiskunnan rakenteita ja ihmisten tarpeita sekä perehtyy uusiin asioihin innolla ja ratkaisukeskeisesti.

Liisa Hyytiäinen

Hallituksen puheenjohtaja 2018, Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Maija on aito, sanansa mittainen nainen. Maijalla on kyky innostaa muita ja keskustella vaikeistakin asioista ihmisläheisesti, ymmärrettävällä tavalla. Maija on pätevä ja asiantunteva vaikuttaja, joka muodostaa mielipiteensä tosiasioiden pohjalta. Maijaa kuvaillaan usein myös välittäväksi, työteliääksi ja määrätietoiseksi. Maijassa on tulevaisuus, Maijaan me luotamme.

Eduskuntavaalikampanjan tukiryhmä